Mini 12.07.06

Zidane som performance-kunstner

 

Noen som lurer på hvorfor Zidane stanget Materazzi i finalen? Vilks.net har svaret. Les Hedgehogger no 6 Lars Vilks verk til Momentum 2006 in the making.
http://www.ladonia.net/new_herald/?p=256

  1. Innlegg fra Thoters Thorsen

    Ooops … jeg er trett, blir vel det siste for i kveld: Zidane måtte bare gjøre det. Det var siste kamp og den andre hadde sagt noe stygt om moren og søsterens hans. Da betyr fotball mindre. Da kan vi si at støtet var en markering fra idioti til et normalt liv. Hvilet retning i kunsten er det da? Er det noen kuratorer her som kan svare?

    mvh
    thoters
    “Ut på tur aldri sur”

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!