Mini 24.07.06

Upretensiøse kunstkåserier med uklar adresse

Sune Nordgrens essay- og kåserisamling «Tanker om kunst», er i følge Kåre Bulie i Dagbladet en forholdsvis generell og lite kamplysten samling tekster.

Boka, som er en oppdatering av en bok Nordgren ga ut i 2002, inneholder blant annet en nyskrevet tekst «Verdens beste nasjonalmuseum? der han drøfter Nasjonalmuseet og Kyss Frosken.
Tanker om kunstSunes verden, Kåre Bulie, Dagbladet, Mandag 24.07.200

  1. Innlegg fra Sigrid

    Forfatteren er både kunstkyndig og pedagogisk, sjelden vare i Norge.

  2. Innlegg fra Morten

    I likhet med Dagbladets Kåre Bulie savner jeg en mer offensiv Sune i denne boken, med tanke på debatten som har rast rundt Nasjonalmuseet. Til gjengjeld har jeg gledet meg over hvor dyktig forfatteren er til å formidle sine tanker om alt fra leire som materiale til det å drive et Nasjonalmuseum. Det gjør han nemlig på en personlig og inspirerende måte, som gjør leseren spent på selv å gå videre med emnene. En allsidig brobygger, må man si!

    Morten Tulin, København

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!