Blogg 12.10.05

Museumsfeber

I utstillingen Museumsfeber settes Louise Lawlers fotografier av kunst i museer og samlinger i sammenheng med verker fra Nasjonalmuseet.

Siden slutten av 70-tallet har den amerikanske kunstneren Louise Lawler fotografert kunst i museer og samlinger. I utstillingen Museumsfeber i Museet for samtidskunst setter kurator Andrea Kroksnes Lawlers fotografier i sammenheng med verker fra Nasjonalmuseets samlinger. Lotte Sandberg i Aftenposten mener utstillingen er en raus og innbydende iscenesettelse, men ikke uten svakheter.
http://www.aftenposten.no/oslopuls/culture/article1122096.ece

Les også intervju med kurator Andrea Kroksnes i Magasinet 26 september.
http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/09/26/444516.html

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!