Nyhet 22.11.05

With us Against Reality, or Against us! i Bergen

Da With us Against Reality, or Against us! ble vist i Oslo i august, ble den av flere omtalt som en liten kunstrevolusjon. Nå vises utstillingen i Bergen.

Da utstillingen With us Against Reality, or Against us! ble vist i Oslo i august, ble den av flere omtalt som en liten kunstrevolusjon, med potensiale til å forandre kunstscenen for lang tid framover. Nå vises utstillingen på galleri se i Bergen. Øystein Hauge i Bergens Tidende mener utstillingen står for en problematisk miming av tidens generelle forvirring. Han mener den gjentar avantgardenes strategier for å gjøre kunsten overflødig og gjøre livet til kunst, men med utelukkende negative fortegn. I følge Hauge er kunsten her «enda mer unyttig, enda mindre oppbyggelig og enda mer umulig som en vare på linje med andre varer.»

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!