Nyhet 26.08.03

Velkommen til kunstkritikk.no

Velkommen til kunstkritikk.no

 1. Innlegg fra Redaksjonen

  Takk!

 2. Innlegg fra Redaksjonen

  Bare så det er klart. På debattsidene er det ikke noe problem å utgi seg for Redaksjonen, Kongen, Per Boym eller andre.

 3. Innlegg fra B.

  Nerds!

 4. Innlegg fra Redaksjonen

  1 ADVARSEL TIL B.!

 5. Innlegg fra Billy Baltazar

  Phillip Gigatron tror jeg kan bli et friskt pust på Kunstkritikk.no!! Hurra for deg også, og gratulerer med endt skolegang!

 6. Innlegg fra Philip Gigatron

  .hmmm, veldig enig Geir i det han sier men det må også poengteres at sett utifra de forutsetningene som ligger til grunne for og drive med kunst på internasjonalt nivå, må debatten sannsynligvis angripes fra et lokalt stå sted. Men uansett et veldig fint sted og møte likesinnede kunstnere og kritikere g kuratorer.Litt om meg selv: er nylig ferdig etter 6 års skolegang og skal nå begi meg ut i verden, eller kunstverden om du vil. Satt derfor veldig pris på og finne et forum sommer passer for meg, hvor vi samtidig møter personligheter av en helt annen karakter.Iallefall, HURRA-HURRA! for dette fin fine intiativet.

 7. Innlegg fra B.

  …jeg vet ikke helt hva som gjør det, men det er faktisk litt vanskelig å finne fram her på debattsidene. Og finne fram til dem.

 8. Innlegg fra Geir

  Lite fart på debatten blant norske kunstnere. Er det ikke noe å diskutere, er folk redde for å hive seg utpå, eller er det ingen som leser sidene her?

 9. Innlegg fra Carl-Gustav

  Tusen hjertlig takk…

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!