Nyhet 27.08.03

Velkommen til Generelt

 

Velkommen til Generelt

 1. Innlegg fra Redaksjonen

  Jeg tror vi har løst det tekniske problemet med sidene nå. Men hvis noen fremdeles har problemer er det fint om dere forteller hvilken nettleser, operativsystem og maskin dere bruker.

 2. Innlegg fra ..

  Det fungerer fint på noen maskiner, men ikke på andre. Men uansett: lykke til videre med et viktig prosjekt. Vi følger med!

 3. Innlegg fra Redaksjonen

  Til Carl Gustav: Ja, her man kan for eksempel diskutere palindromer.

  Til Geir: “Debatt” er hele debattforumet. “Generelt” er et sted man kan starte eller delta i en hvilken som helst diskusjon – for eksempel om palindromer eller om Oslo Open. – I motsetning til “Kunstkritikk.no” der man kan diskutere nettstedet.

  Vi hadde ikke tenkt at debattsidene skulle formidle atelierer, men det går jo an..

  Til .. og hei: Jeg skal sjekke når det gjelder å gå til arkivet. Det har fungert på de maskinene jeg har prøvd.

 4. Innlegg fra hei

  kommer heller ikke inn på arkiverte tekster.
  Helene T.

 5. Innlegg fra anonym

  Hei,
  jeg kommer ikke inn på de første tekstene som allerede er arkivert. Blir dette ordnet?

 6. Innlegg fra Geir

  Og hva skal være forskjellen på “debatt” og “generelt”? Det er litt forvirrende.. Kan man annonsere ledig atelier her? Som :110:-lista?

 7. Innlegg fra Carl-Gustav

  Er det hær vi kan diskutere generelle ting?

  Som for eksempel palindromer?

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!