Nyhet 22.04.05

Vårrengjøring

 

Den siste tiden har det flommet over av mer eller mindre useriøse diskusjonstråder på disse sidene. Vi har nå fjernet de fleste av disse, samt en del som ikke lenger er aktuelle. kunstkritikk.no sine debattsider skal være et åpent forum med høyt under taket, men for at det skal fungere trengs det et minimum av saklighet. Vi skal heller ikke være et sted for å publisere pressemeldinger og rubrikkannonser.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!