Nyhet 03.05.06

Vårrengjøring 2

 

Det ser ut til at våren er tiden for useriøse diskusjonstråder på kunstkritikk.no. Som i fjor vår har vi nå slettet de fleste av disse og minner i den anledning om våre debatt- og kommentarregler: http://www.kunstkritikk.no/kk/forum/forum_reg.php

 1. Innlegg fra Frank Sushi

  Kan du ikke bare late som det er lagt ned da? Å finne deg en annen hobby? Best for alle spør du meg.

 2. Innlegg fra Thoters Thorsen

  Problemet er bare det at at et fåtall ødelegger dette forumet. Jeg har fått slengt den ene etter den andre sliprige kommentaren etter meg. Dette vil jeg tro er lystrunkere som bruker dette forumet for å få utløsning. Jeg mener dette er perverse greier. At nå redaktøren slettet innlegget til “kunstner under utdannelse” er ikke noe annet enn at vi ALLE er sånne. Det blr på en måte et hån mot ALLE deltagerne i forumet. Samtidig er det vanskelig å få til en sammenheng i trådene når bare de slibrige innleggene slettes. Jeg vil egentlig foreslå at hele http://www.kunstkritikk.no legges ned.

 3. Innlegg fra Blue Moon

  Det er vel og bra med vårrengjøring, men har blitt litt usikker på hva du/dere definerer som useriøse diskusjonstråder.
  Tråden som “kunstner under utdannelse” startet,
  ang. gallerier som tar inn kunstnere kun på grunnlag av CV, uten først å se på bildene, var den også useriøs?
  Det burde kanskje heller vært luket litt i kommentarene.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!