Nyhet 16.06.06

Uro over kunstavgift

Flere kunstsamlere frykter for den norske samtidskunsten når en ny kunstavgift blir innført.

Avgiften skal sikre at kunstnere og arvinger får mer penger når et kunstverk selges. Rolf Hoff er en av flere kunstsamlere som er begymret for framtiden til den norske samtidskunsten når følgeretten blir innført. Styreleder i Norske billedkunstnere, Arne Nøst, mener endringen er såpass liten at den ikke vil få negatrive konsekvenser for salget.

Les resten av artikkelen her:
Uro over kunstavgift, NRK.no, 13.06.06

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!