Henie Onstad Kunstsenter
Nyhet 11.11.10

To sentrale direktørstillinger utlyst

Karin Hellandsjøs åremål som direktør ved Henie Onstad Kunstsenter går ut i 2011, og stillingen er derfor utlyst. Hellandsjø, som har vært direktør ved Kunstsenteret siden mars 2005, slutter i stillingen 30. juli.

Samtidig gjør Nasjonalmuseet nå et nytt forsøk på å finne en avdelingsdirektør til Museet for samtidskunst. Stillingen ble i likhet med seks andre avdelingsdirektørstillinger ved Nasjonalmuseet utlyst høsten 2009, men ingen av søkerne til stillingen ved Museet for samtidskunst fikk jobben. I stedet har ansvaret for samtidskunsten siden januar 2010 ligget midlertidig hos Nasjonalmuseets direktør, Audun Eckhoff.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!