Oslo
Nyhet 19.03.10

To millioner til kunstsenter i Bjørvika

Norsk kulturråd har tildelt Bjørvika Utvikling AS 2 millioner kroner i støtte til etablering av et nytt kunstsenter i Bjørvika i Oslo. De to kuratorene Per Gunnar Eeg-Tverbakk og Will Bradley er kunstfaglig ansvarlige for senteret og har vært med å utvikle profilen.

Bjørvika i Oslo

Støtten skal fordeles over tre år. I tillegg til den offentlige støtten går Bjørvika Utvikling AS inn med et større beløp i grunnkapital.

På Norsk kulturråds hjemmesider er navnet på det nye senteret oppgitt til å være «Instrument». Etter det Kunstkritikk erfarer er dette kun et arbeidsnavn og det nye kunstsenterets navn bestemmes først i løpet av våren. Senteret skal etter planen åpne i september.

Saken følges opp mandag 22. mars.

  1. Innlegg fra johan söderström sager

    Spännande

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!