Göteborg
Nyhet 12.09.11

Terrormistenkte er unge menn fra Göteborg

Röda Sten, Göteborg. Foto: Göteborgsbiennalen.

Tingsretten i Göteborg har nå opphevet hemmeligholdet omkring identiteten til de fire anholdte i forbindelse med terrortrusselen mot Göteborgbiennalen i helgen.

Det dreier seg i følge Göteborgsposten om fire unge menn, henholdsvis 23, 24, 25 og 26 år gamle, og samtlige er fra Göteborgsområdet. Alle fire er tidligere straffedømte i Sverige, men det skal ikke dreie seg om «terrorrelaterte forbrytelser», men om annen kriminalitet, som overfall, ulovlig kjøring, mishandling og overgrep i forbindelse med rettssak.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!