Tenthaus Oslo, Oslo
Nyhet 24.06.11

Tenthaus Oslo må flytte

Foto: Tenthaus Oslo.

Prosjektrommet Tenthaus Oslo, som ble startet av billedkunstnerne Helen Eriksen, Ebba Moi og Stefan Schröder i februar i år, melder nå at de må flytte fra sine «legendarisk fine lokaler» i Telthusbakken i Oslo, på grunn av oppsigelse og riving av huset.

Onsdag 29. juni arrangeres det åpning av siste utstilling før flytting til nye lokaler, gruppeutstillingen PACKED!! Kunstnerne som stiller ut, har atelier ved Gamle Teknologisk Institutt i Akersveien 26, Oslo. De er også oppsagt, og har tømt atelierene sine, for å pakke det inn i Tenthaus’ lokaler. I pressemedlingen fra Tenthaus heter det at de ønsker å lage en avskjedsmarkering for atelierfellesskapet, som har etablert seg over kort tid.

Kunstnerne som vil bidra til utstillingen er Tine Aamodt, Siri Austeen, Marie Buskow, Barbara Czapran, Jonas Daatland, Leander Djønne, Helen Eriksen, Kristine Fornes, Katrine Giæver, Gisle Harr, Anna Carin Hedberg, Marianne Hurum, Reidar Kraugerud, Ebba Moi, Are Mokkelbost, Stefan Schröder, Kjetil Skøien, Daniel Teigen, Anne Vistven.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!