Holodeck, Oslo
Nyhet Artikkel på Engelsk|22.09.11

Storpolitikk i liten skala

Ragna Blay og Ayed Arafah. Foto: Benedikte Rønsen.

Ragna Bley ønsker å sette fokus på det personlige utbyttet ved kulturell utveksling når studenter fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) og Kunstakademiet i Ramallah stiller ut på prosjektrommet Holodeck.

«Det er viktig å ikke bli sittende fast i å problematisere maktforholdene mellom institusjonene, men heller fokusere på hva vi kan gjøre på et personlig nivå», sier kurator Ragna Blay som sammen med Ayed Arafah snakker om hva et slikt type samarbeid betyr.

If inside, to get out – if outside, to get in på Holodeck presenterer arbeider av Jessica Williams fra KHiO og Ayed Arafah fra International Academy of Art Palestine og er et resultat av samarbeidet mellom KHiO og International Academy of Art Palestine. Kunstakademiet i Oslo har vært med som bidragsyter helt siden oppstarten av Kunstakademiet i Ramallah i 2006. Dette er imidlertidig første gang en gruppe med studenter kommer fra Ramallah til Oslo.

Utstillingen står til 25. september.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!