Frame
Nyhet 09.10.12

Direktør for stiftelsen FRAME utnevnt

Raija Koli. Foto: Aleksi Niemelä.

Den nylig gjenopprettede finske stiftelsen FRAME, som blant annet har ansvaret for Finlands bidrag til den nordiske paviljongen i Venezia i 2013, har nå ansatt Raija Koli som direktør. Koli, som har bakgrunn som forsker og produsent innenfor scenekunstfeltet og urbane events, har tidligere blant annet arbeidet ved Svenska Teatern i Helsinki og ved Helsinki-festivalen, og har vært både kunstansvarlig og direktør ved The Finnish Institute i London. Hun kommer til å tiltre stillingen som direktør for FRAME i begynnelsen av 2013.

Stiftelsen FRAMEs målsetning er å styrke den finske visuelle kunstens posisjon og arbeide for internasjonalt samarbeid mellom kunstnere og kunstinstitusjoner. Stiftelsen skal også fungere som informasjonssenter for visuell kunst.

– Det finske kunstfeltet er rikt og egenartet, og det har et sterkt potensial for å kunne finne gjenklang også i et internasjonalt publikum. FRAME har et solid rykte blant internasjonale aktører innenfor kunst og kultur, og spiller en nøkkelrolle i internasjonaliseringen av finsk visuell kunst, sier sier Raija Koli i en pressemelding.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!