Vigeland-museet, Oslo
Nyhet 18.08.10

Stenger for rehabilitering

Vigeland-museet vil være stengt for publikum fra og med 23. august og frem til forsommeren 2011 på grunn av en større rehabilitering. Søndag 22. august er siste mulighet til å besøke museet før stengningen, og det er også siste dag for utstillingen På sjelens veier. Gustav Vigeland og polsk skulptur rundt 1900. Den siste åpningsdagen blir det blant annet med en spesialomvisning i utstillingen ved utstillingsansvarlig Trine Otte Bak Nielsen.

Vigeland-museet, Oslo.

– Vi ser frem til å ønske publikum velkommen tilbake til Vigeland-museet til sommerutstillingen i 2011, sier museumsleder Jarle Strømodden i en pressemelding.

Rehabiliteringen av museet omfatter nytt kobbertak, oppussing av ytterdører og vinduer, oppgradering av vann- og avløpssystem og ventilasjon, oppgradering av det elektriske anlegget, samt brannteknisk oppgradering.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!