Nyhet 01.02.11

Siste sjanse i dag!

Fra en presentasjon av Kunstkritikk på Astrup Fearnley Museet. Foto: UKAF.

I dag, den 1. februar, er siste sjanse for å delta i Kunstkritikks leserundersøkelse 2011. Si din mening og hjelp oss å lage et bedre nettsted!

Det siste året har Kunstkritikk fått ny design og doblet antallet saker, fra 203 i 2009 til 404 i 2010. Dette har gitt 261.000 besøk på nettsiden, en økning på 22% fra 2009. Dette er fine resultater, men vi vil gjerne vite mer om hva dere synes slik at vi kan forbedre oss ytterligere i 2011.

Undersøkelsen er åpen fra den 19. til den 1. februar 2011. Det tillates kun ett svar per deltaker/datamaskin.

DENNE LESERUNDERSØKELSEN ER NÅ STENGT.

[SURVEY2011]

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!