Oslo
Nyhet 16.03.10

Screen-pris til Bull.Miletic

Prisen for Beste Norske Video under Oslo Screen Festival 2010 ble gitt til filmen Par Hasard av kunstnerduoen Bull.Miletic. Prisen for Beste Internasjonale Video ble gitt til filmen Planet A av den japanske kunstneren Momoko Seto.

I følge en pressemelding fra Oslo Screen Festival mottok Bull.Miletic og Momoko Seto prisene for henholdsvis beste norske og beste internasjonale video under helgens festival.

Par Hasard utforsker Eiffeltårnets symbolske forhold til den fysiske verden, mens Planet A er en høyteknologisk animasjonsfilm som ved hjelp av japansk minimalisme kombinerer science fiction med realiteten av ørkenspredning som en økologisk katastrofe.

Tre hederlige omtaler ble gitt til: The Red City, av Sabina Jacobsson og Malika Makouf Rasmussen (Norge), Copy City, av Denise Hauser (Norge) og Contra, av Vicent Gisbert Soler (Spania).

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!