Kunstnernes Hus, Oslo
Nyhet 05.03.10

Restauranten på Kunstnernes Hus åpner i kveld

Etter noen måneder med oppussing blir det i kveld, fredag 5. mars kl. 21, åpningsfest for den nye restauranten på Kunstnernes Hus. Det virkelig gode liv inntar nå lokalene i husets inngangsparti.

En sniktitt inn i den nye restauranten. Foto: Jonas Ekeberg

– I oppussingsperioden har vi opplevd at folk har snudd i døren når de har kommet hit fordi de har trodd at hele huset var stengt, sier administrativ leder for Kunstnernes Hus, Karianne Kampevold Sætre, og gir uttrykk for at de er svært glade for at det nå blir liv i restauranten igjen.

Om det bokstavelig talt er det virkelig gode liv som flytter inn gjenstår vel å se, men det er i alle fall det de kaller seg, de som står bak den nye Kunstnernes Hus Bar & Restaurant – eller også The GreatLife Company.

Sætre forteller at restauranten vil legge vekt på å bruke norske råvarer og at de har hyggelige priser men likevel en meny med stort spenn. Selv om restauranten bare leier lokaler i Kunstnernes Hus og slik sett er en uavhengig enhet, understreker Sætre at de oppfatter det som viktig å ha et godt samarbeid og at de nå planlegger å ha flere felles arrangementer.

– Vi håper at restauranten nå skal kunne bli kunstnernes sted igjen, sier Sætre til Kunstkritikk.

  1. Innlegg fra Thoralf Widding Langsholdt

    Hvem spiller plater i helgene?

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!