Hariton Pushwagner

Oslo
Nyhet 24.02.06

Pushwagner på Briskeby

Det nystartede Galleri Briskeby viser serigrafier fra 80-tallet av Pushwagner. I følge Tommy Olsson er han sannsynligvis landets viktigste kunstner.

– I verden etter 11. september 2001 er Pushwagner hinsides ikonisk og sannsynligvis landets viktigste kunstner. Det gjenstår å se om han rekker å få et museum innen sivilisasjonen slik vi kjenner den, bryter sammen. Slik konkluderer Tommy Olsson i sin anmeldelse av Pushwagners utstilling DADADATA En dag i familien Manns liv på Galleri Briskeby.
http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=2006102240041&NL=1

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!