James Jenkin

Inc, New York
Nyhet 24.08.11

Printed Matter får ny daglig leder

Det er nå offentliggjort at James Jenkin er utnevnt som ny sjef for den legendariske kunstbokhandelen Printed Matter i New York. Jenkin, som tar over etter AA Bronson, har vært en støttespiller for Printed Matter gjennom mange år. I følge presentasjonen på bokhandelens nettsider er han en mann med mye ledererfaring og en genuin lidenskap for kunstnerpublikasjoner. Jenkin bisto nylig Printed Matter med utstillingen Artists’ Photography Books på Art Unlimited, under Art 42 Basel.

James Jenkin.

James Jenkin ser i følge pressemeldingen frem til å gå inn i den nye stillingen, og hevder at det er et bra tidspunkt for å være del av Printed Matter.

– Det er et voksende mangfold av kunstnerpublikasjoner, og en ny generasjon som viser interesse for dem er i ferd med å tre frem, sier Jenkin, som titrer 29. august, tidsnok til å delta på den 6. årlige NY Art Book Fair, som går av stabelen på MoMA PS1 fra 30. september til 2. oktober.
.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!