Oslo Open
Nyhet 15.05.06

Oslo Open utsatt til mai 2007

Oslo Open utsatt på grunn av manglende økonomi.

Etter planen skulle den tredje utgaven av kunstarrangementet Oslo Open arrangeres i september i år. I følge en pressemelding fra arrangørene i dag er arrangementet utsatt et halvt år. Grunnen er manglende økonomi og bemanning.

Samtidig med at kunstnere åpner sine atelierer for publikum ønsker arrangørene for Oslo Open denne gangen å sette fokus på forholdene for kunstproduksjon og kunstarrangementer i Oslo. I følge pressemeldingen lider Oslo Open under nettopp de forhold som det ønsker å diskutere, nemlig et nærmest ikke-eksisterende økonomisk utganspunktet. Arrangementet er derfor utsatt til mai 2007.

www.osloopen.no

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!