OCA - Office for Contemporary Art Norway
Nyhet 09.02.11

OCA får møte med Kulturdepartementet

Kulturminister Anniken Huitfeldt møter OCA. Foto: Berit Roald/Scanpix

OCA mangler 1,3 millioner til årets norske Venezia-presentasjon. Nå lover Kulturdepartementet at OCA skal få et møte.

Kunstkritikk har bedt kulturministeren kommentere situasjonen for den norske paviljongen i Venezia. Nå svarer hun – via sin presseavdeling – at OCA skal få et møte. Svaret vi har fått lyder som følger:

– OCA skal få et møte med departementet om kort tid, og så må vi komme tilbake til dette spørsmålet senere.

Dermed kan OCA – og norsk kunstliv – bare vente og se om den norske presentasjonen under årets Venezia-biennale blir så omfattende som lovet. Prosjektet starter allerede i neste uke med Bjarne Melgaards workshop Beyond Death: Viral Discontents and Contemporary Notions about AIDS på Universitetet i Venezia.

Les mer om norges presentasjon på Veneziabiennalen 2011 her. Les også nyheten om den økonomiske situasjonen her.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!