Milena Høgsberg

Henie Onstad Kunstsenter
Nyhet 20.06.11

Ny kurator på Henie Onstad Kunstsenter

Milena Høgsberg.

Henie Onstad Kunstsenter har ansatt Milena Høgsberg som ny sjefskurator og fungerende avdelingsleder fra 1. august i år. Høgsberg har kuratorutdannelse fra Center for Curatorial Studies ved Bard College i New York under Maria Lind og har også arbeidet som assisterende kurator for Lind på det omfattende prosjektet The Greenroom: Reconsidering the Documentary and Contemporary Art ved Hessel Museum, også dette på Bard College.

Milena Høgsberg har etter endt utdannelse i 2008 arbeidet som frilans kurator i New York. Hun har i følge en pressemelding fra Henie Onstad Kunstsenter publisert tekster og kritikker for blant annet Manifesta Journal, Art Forum Online, og Sculpture Magazine. Hun var også medforfatter av bidraget «Talking and Thinking about Biennials: The Potential of Discursivity» sammen med Bruce Ferguson i Bergen Kunsthalls «Biennial Reader» som kom i 2010.

I følge sin hjemmeside jobber Milena Høgsberg for tiden med en stedsspesifikk utstilling i den førhistoriske samlingen ved Nasjonalmuseet i København. Denne utstillingen skal åpne i juni 2012.

  1. Innlegg fra Jakob Tuborgh

    Helt sikkert et interessant valg. Hun skal gøre det kjempe greit

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!