Sørlandets Kunstmuseum
Nyhet 27.09.11

Ny direktør ved Sørlandets kunstmuseum

Karin Hindsbo. Foto: Kjartan Bjelland/SKMU.

Danske Karin Hindsbo (37) blir ny direktør ved Sørlandets kunstmuseum. Hindsbo er utdannet cand.mag. i kunsthistorie og idéhistorie, og har ti års ledererfaring innen samtidskunst. For tiden er hun kunstfaglig leder ved Århus Kunstbygning.

Hindsbo, som tar over direktørjobben ved Sørlandets kunstmuseum etter Pontus Kyander, tiltrer stillingen rett etter nyttår. Kyander fratrer 1. oktober for å bli direktør ved Trondheim Kunstmuseum. Administrasjonsleder Randi Guri Jessen vil i overgangsperioden fungere som leder for Sørlandets kunstmuseum, heter det i en pressemelding.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!