Nyhet 08.02.08

Norsk kunstnerleksikon på nett

ABM-utvikling og Nasjonalmuseet har inngått partnerskap om å få norsk kunstnerleksikon tilgjengelig på Internett.

I følge en pressemelding fra ABM Utvikling har ABM og Nasjonalmuseet underskrevet en avtale om å gjøre Norsk kunstnerleksikon bind 1-4 tilgjengelig på Internett. Nasjonalmuseet får utbetalt 1 081 000 kroner i prosjektmidler til å starte opp prosjektet.

Fra pressemeldingen:
– Norsk kunstnarleksikon er eit sentralt referanseverk for norsk kunsthistorie. Med denne store løyvinga vil vi få gjort dette viktige verket tilgjengeleg for heile det norske folk, sier direktør Leikny Haga Indergaard i ABM-utvikling – Statens senter for arkiv, bibliotek og museum.

  1. Innlegg fra Øyvind Kristiansen

    Jeg ønsker og vite når arbeidet er sluttført, og Norsk Kunstnerleksikonet ligger klart, til og gå inn på. Har ventet på det en god stund nå.
    Mvh. Øyvind Kristiansen.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!