Nyhet 08.03.06

Museums- sammenslåing i Bergen

Nå får også Bergen sin store museumsfusjon. Museet går lenger enn Nasjonalmuseet i Oslo og integrerer også musikkhistoriske samlinger.

De store fusjonene i museumsbransjen fortsetter. Men Museet for musikk og visuell kunst i Bergen går lenger enn Nasjonalmuseet i Oslo og integrerer også musikkhistoriske samlinger. Nåværende seniorrådgiver ved Nasjonalmuseet for kunst, Anniken Thue, er tidligere utpekt som en av de heteste direktørkandidatene.
Les om saken i Aftenposten:
Bergensmuseer smelter sammen, Aftenposten, 8/3 2006
Direktørkandidater holder munn, Aftenposten, 8/3 2006

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!