Norsk kulturråd
Nyhet 16.06.06

Millioner til kunstarenaer

Norsk kulturråd gir 10,6 millioner kroner i flerårige tilskudd for å videreutvikle og styrke 13 kunstarenaer over hele landet.

I følge en artikkel på NRK.no gir Norsk kulturråd 10,6 millioner kroner i flerårige tilskudd for å videreutvikle og styrke 13 kunstarenaer over hele landet. Tilskuddene skal gi arenaer innenfor billedkunst, scenekunst, musikk og cross-over utenfor de etablerte institusjonene som gir større forutsigbarhet og langsiktighet.

Millioner til kunstarenaer, NRK.no, 14.06.06

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!