Torbjørn Rødland

Nyhet 13.06.06

Marit Strømmen om Torbjørn Rødland på Haugar

Filmer og bilder som ikke tidligere er presentert i Norge viser nye sider, politiske så vel som poetiske, ved Torbjørn Rødlands kunst.

I sin anmeldelse i Aftenposten beskriver Marit Strømmen Torbjørn Rødlands utstilling Uglesommer på Haugar som lett og sommerlig. Utstillingen består av filmer og bilder som ikke tidligere er presentert i Norge viser nye sider, politiske så vel som poetiske, ved kunstneren.
Fotograf i ny ham, Marit Strømmen, Aftenposten, 12.06.06

  1. Innlegg fra Redaksjonen

    Line Ulekleiv anmelder utstillingen i Morgenbladet:
    Sommerromanser, Line Ulekleiv, Morgenbladet, 16.06.06

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!