Magnar Moen

Visningsrommet USF, Bergen
Nyhet 16.06.06

Magnar Moen på Visningsrommet USF

I sin anmeldelse av Magnar Moens utstilling på Visningsrommet USF i Bergen etterlyser Øystein Hauge en tydeligere kuratorisk stemme fra galleriet.

«Påfallende mange utstillinger i disse rommene har i den siste tiden underbygd den gamle modernistiske ideen om det individuelle uttrykket (slitsomt ofte tilhørende Verftets egne kunstnere) og altfor sjelden tatt skrittet ut i en bredere kritisk kontekst.»

Tegningens troverdighet Perseptuelt til stede, konseptuelt fraværende, Øystein Hauge, Bergens Tidende, 16.06.06

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!