Nyhet 23.05.06

Lotte Sandberg om Carroll Dunham i Aftenposten

«Dunhams overskuddspregede kunst er underforstått og smålåten.»

Lotte Sandberg om Carroll Dunham på Galleri MGM:
«Dunhams overskuddspregede kunst er underforstått og smålåten – nærmest i kontrast til hennes solide posisjon innen internasjonal samtidskunst. Utstillingen fremstår som en appetittvekker for den omfattende mønstringen av Carroll Dunhams tegninger i Drammens Museum.»

Ukontrollerbare forandringer, Lotte Sandberg, Aftenposten, 23.05.2006

 1. Innlegg fra …

  HaHaHa!

 2. Innlegg fra Kristian Skylstad

  Hehe… En anelse personlig. Kanskje du skulle diskutert arbeidet mitt på en annen link enn Caroll Dunham diskusjonssidene?? Hvem du nå enn er.. Og forresten.. navnet mitt er Skylstad.

 3. Innlegg fra Kristan(Michael Mooore) Skulstad

  Det er kult å si “slapp av”, ro deg ned“a, tar“e me ro og den greia der. Få ting ned på bakkeplan liksom. Akkurat som dokumentar formatet, mere down lissom. Faen ta de amerikanerene.
  Dannethet er for borgerlige,
  ikke sant?
  Og så skriver vi:

 4. Innlegg fra Kristian Skylstad

  Slapp av.

 5. Innlegg fra Audun Røberg jr.

  Carroll Dunham ja. Andre har gjort det der mye bedre enn henne, og for lenge siden. Foreksempel Picasso. Men han kunne andre ting også, blant annet å tegne.
  Ikke at det er så viktig, for man trenger jo som kjent ikke å kunne tegne for å animere, være fri kunstner and all that jazz.
  Man trenger ikke kunne spille saksofon for å holde en i hånda, men det hadde kanskje ikke vært så dumt hvis man skal spelle!

 6. Innlegg fra Audun Røberg jr.

  Jeg er litt i tvil om hennes alder bare. 5? 14? Eller kanskje 97? Uansett; særlig bra er det ikke, om hun er mann, kvinne eller ikke.

 7. Innlegg fra Tron

  Carroll ER en dame, og Dunham er mann.
  Nei, Dunham er dame og Caroll er mann.
  ja.

 8. Innlegg fra Johanne Nordby Wernø

  Det kan godt være desken, da. Det var bare i ingressen det sto “hennes”. Vil jo tro Sandberg vet det? Nuvel, funny var det.

 9. Innlegg fra Søt fugl

  Shit. Er hun en mann? Big mistake Lotte. Big mistake! Hahahahahah

 10. Innlegg fra Johanne Nordby Wernø

  Det mest påfallende med anmeldelsen må da være at Dunham er blitt en… dame!?

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!