Nyhet 16.08.12

Lederskifte i Norsk kritikerlag

Øivind Storm-Bjerke.

Norsk kritikerlag melder i dag at Anne Schäffer av personlige grunner trekker seg som styreleder med umiddelbar virkning.

Schäffer har vært styreleder siden 2009, da hun ble Norsk kritikerlags første kvinnelige styreleder. Før det satt hun i ulike utvalg i laget. I egenskap av styreleder for Norsk kritikerlag fungerte Schäffer også i perioden 2011-2012 som leder av interimstyret for Stiftelsen Kunstkritikk, i forbindelse med Kunstkritikks overgang fra å være et prosjekt under Norsk kritikerlag, til å bli en egen stiftelse.

Anne Schäffer ble ved Norsk kritikerlags årsmøte i 2011 gjenvalgt som styreleder for en ny toårsperiode.

Nestleder Øivind Storm-Bjerke, professor i kunsthistorie ved Universitetet i Oslo, kunstkritiker i Klassekampen og styremedlem i Stiftelsen Kunstkritikk vil fungere som styreleder for Norsk kritikerlag fram til årsmøtet i april 2013.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!