Lars Ø. Ramberg

São Paolo-biennalen
Nyhet 09.06.06

Lars Ramberg til São Paolo-biennalen

Lars Ramberg skal delta på den 27. São Paolo-biennalen How to Live together som åpner den 7. oktober.

I følge en pressemelding fra OCA skal Lars Ramberg delta på den 27. São Paolo-biennalen How to Live together som åpner den 7. oktober i år. For første gang er i år alle kunstnere valgt ut av den internasjonale kuratorgruppen under ledelse av sjefskurator Lisette Lagnado. Foruten Lagnado selv, består gruppen av Cristina Freire, Rosa Martinez, Adriano Pedrosa og José Roca. Sistnevnte har valgt ut Ramberg til utstillingen.

Lars Ramberg bor og arbeider i Berlin og er mest kjent for prosjektet Palast des ZWEIFELS fra 2005 som bidro til den offentlige debatten i Berlin rundt den foreslåtte rivningen av parlamentsbygningen til det forhenværende Øst-Tyskland.

  1. Innlegg fra øystein loge

    Hva med biennalen i Havana nå nettopp, har kunstkritikk.no hørt noe fra den? Gjorde Morten Viskum suksess?
    http://www.bienalhabana.cult.cu/protagonicas/artistas/artistacv.php?idb=9&&idp=618

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!