Nyhet 04.09.12

Kunstkritikks leserundersøkelse 2012

Delta i Kunstkritikks leserundersøkelse.

Da kunstkritikk.no ble etablert i 2003 var det hovedsaklig som et norsk nettidsskrift for samtidskunst. De siste tre årene har det skjedd en utvidelse av konseptet. Vi har etablert en nordisk profil og er nå tilgjengelig også på kunstkritikk.se og kunstkritikk.dk.

Delta i Kunstkritikks leserundersøkelse 2012!

Samtidig som Kunstkritikk har etablert en nordisk profil har målsettingen vært å opprettholde en nasjonal, norsk forankring. Vi har forsøkt å utvide perspektivet uten å miste tilhørighet.

I tillegg til den nordiske satsningen har Kunstkritikk gradvis etablert en internasjonal tilstedeværelse. På kunstkritikk.com publiserer vi engelske oversettelser av utvalgte artikler og deler av dette materialet er også tilgjengelig i en papirutgave. Lanseringen av denne papirutgaven foregikk våren 2012 i Oslo, Stockholm, København, New York, Paris og Berlin. Papirutgaven bringer også en rekke lengre artikler som bidrar til å gi Kunstkritikk en tydeligere kunstfaglig profil. Vår målsetting er å gjøre dette til en permanent utgivelse fra 2013.

Alle disse endringene er en del av utviklingsprosjektet «Nordisk kritikk». Dette prosjektet har mottatt støtte fra Fritt Ord, Norsk kulturråd, Nordisk kulturfond, Kunststyrelsen i Danmark og Statens kulturråd i Sverige. Nå skal prosjektet evalueres, hovedsaklig med vekt på spørsmålet: Bør Kunstkritikk videreføres som et nordisk tidsskrift?

Dersom du ønsker å bidra med din mening om dette og andre spørsmål relatert til Kunstkritikk ber vi deg delta i vår leserundersøkelse ved å klikke på lenken under (den åpnes i et pop-up vindu). Svarfrist er 11. september. På forhånd takk for bidraget!

Delta i Kunstkritikks leserundersøkelse 2012!

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!