Nyhet 21.02.06

kunstkritikk.no-skribenter i Aftenposten

De siste par ukene har to av kunstkritikk.no sine tidligere skribenter debutert som kunstkritikere i Aftenposten.

For et par uker siden debuterte Marit Strømmen som kunstkritiker i Aftenposten. Nå er enda en av kunstkritikk.no sine skribenter plukket opp av hovedstadsavisen. Denne uka skriver Truls Ramberg om Eline Mugaas sin nye utstilling på Riis, samtidig som Strømmen anmelder Marta Kuzmas utstilling Draft Deceit på Kunstnernes Hus. Etter lengre tid med laber kunstdekning i Aftenposten er det gledelig at avisen endelig er på banen igjen med styrket dekning av kunstfeltet.

Påmeldt igjen, Marit Strømmen, Aftenposten, 20.02.2006
Tviholder på kunstnerisk legitimitet, Truls Ramberg, Aftenposten, 20.02.2006

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!