Knut Åsdam

Oslo
Nyhet 08.05.06

Kritisk blikk på… Knut Åsdam

Tirsdag 9. mai arrangerte Norsk kritikerlag det andre arrangementet i serien ”Kritisk blikk på…” på Café Mono, Pløensgate 4 ved Youngstorget.

Tirsdag 9. mai kl. 19.00 inviterer Norsk kritikerlag, Seksjon for kunst, til det andre arrangementet i debattserien ”Kritisk blikk på…” på Café Mono, Pløensgate 4 ved Youngstorget.

Debatten vil fokusere på arbeidene til den norske billedkunstneren Knut Åsdam. Han er aktuell med separatutstilling på Astrup Fearnley Museet i Oslo fra 6. mai. Åsdam har i løpet av de siste 10 år vakt stor oppmerksomhet, både i Norge og internasjonalt, blant annet gjennom en rekke utstillinger på prestisjetunge museer og gallerier. Hans arbeider fokuserer på forestillinger kropp, identitet og urbanitet, så vel som politiske implikasjoner ved disse. Han benytter en rekke uttrykksformer, som video, fotografi og arkitektoniske installasjoner.

Kunstkritiker Grethe Melby og konservator ved Astrup Fearnley Museet, Hanne Beate Ueland, vil holde hvert sitt innlegg om kunstneren. Deretter vil det åpnes for debatt hvor publikum oppfordres til å delta. Vi håper på en uformell ramme rundt diskusjonen. Ordstyrer vil være Truls Ramberg, kunstkritiker og medlem av arbeidsutvalget i Norsk kritikerlag, Seksjon for kunst.

Arrangementet er støttet av Institusjonen Fritt Ord og Norsk kulturråd.

 1. Innlegg fra Redaksjonen

  Kritikerlagets Christer Dynna har et referat på kritikerlagets hjemmesider: http://www.kritikerlaget.no

 2. Innlegg fra hidfsg

  oøijwødasoichwe
  løkøosdugcksdyf c
  økjcdpoijcp
  økwdjnpøojdcpvo

 3. Innlegg fra AMH

  uh.. er det noen som var der? Referat? Nei?

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!