Nyhet 16.06.06

Intervju med kunstsamler Rolf A. Hoff

Skiltprodusent Rolf A. Hoff har en av Norges største private samlinger med samtidskunst og regnes som bjellesauen det norske i kunstmarkedet.

I Dagbladet 11 juni kunne vi lese et intervju med den norske kunstsamleren Rolf A. Hoff som i over tjue år har satset på unge uetablerte kunstnere. Med i artikkelen er også Hoffs 10 på topp-liste over hvem man bør satse penger på av norske kunstnere.

Skilter med kunst En mann for samtida, Dagbladet 11.06.06
(Artikkelen ligger på sesam.no)

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!