Mor & Jerry

Turku-biennalen
Nyhet 18.10.12

Idyll i Turku

Mom & Jerry er blant deltakerne på Turku-biennalen 2013. Foto fra momjerry.blogspot.no.

I alt 15 kunstnere fra de nordiske landene er valgt ut av 7 kuratorer til den 5. Turku-biennalen som arrangeres ved det private museet Aboa Vetus & Ars Nova. Temaet for utstillingen er idyll. Finnes det en felles nordisk idyll, og hva betyr egentlig konseptet idyll i dag, spør organisatorene.

De inviterte kunstnerne, som alle vil presentere nye verk i utstillingen, er Petri Ala-Maunus, Emil Asgrimsson, Søren Thilo Funder, Heidi Hove, Stine Marie Jacobsen, Lisa Jeannin, Tilda Lovell, Valeria Montti Colque, Mercedes Mühleisen, Joar Nango & Tanya Busse, Bjargey Olafsdottir, Katarina Reuter, Silja Salle, Elina Saloranta og Mom & Jerry (Kjersti Vetterstad og Monica Winther). På listen over kuratorene som har foretatt utvalget finner vi blant annet Power Ekroth og Karolin Tampere.

I tilknytning til utstillingen deles det ut to priser, en hovedpris på 5000 euro og en publikumspris på 1000 euro. Utstillingen åpner 13. mai 2013.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!