Nyhet 11.02.11

Hvem blir direktør for samtidskunst?

Museet for samtidskunst på Bankplassen i Oslo.

Hvem som blir avdelingsdirektør for samtidskunst i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, blir bekjentgjort på en pressekonferanse kl. 12 i dag, i Museet for samtidskunst. Den nye avdelingsdirektøren vil være til stede, i tillegg til direktør Audun Eckhoff og styreleder Svein Aaser.

Det var seksten søkere til stillingen ved andre gangs utlysning; elleve kvinner og fem menn. Kun to søkere var norske. Hele søkerlisten kan sees her.

Kunstkritikk vil følge opp denne saken i løpet av dagen.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!