«Imagine The Universe Bursts Into Song»

Bård Ask, Daniel Jensen, Eline McGeorge, Sofie Berntsen

Laura Bartlett Gallery, London
Nyhet 08.05.06

Helga-Marie Nordby og Ida Kierulf kuraterer utstilling i London

På fredag åpner utstillingen «Imagine The Universe Bursts Into Song», kuratert av Helga-Marie Nordby og Ida Kierulf, på Laura Bartlett Gallery i London.

Med en tittel hentet fra den sen-romantiske komponisten Gustav Mahler har de norske kuratorene satt sammen en utstilling med yngre norske kunstnere som i følge pressemeldingen arbeider i forhold til det mystiske og spirituelle. Med på utstillingen er Bård Ask, Sofie Berntsen, Daniel Jensen, Eline McGeorge, Martin Skauen, Lars Monrad Vaage og Hanneline Visnes.

http://laurabartlettgallery.com/

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!