Galleri Riis, Stockholm
Nyhet 16.02.11

Galleri Riis med Stockholmsfilial

Olav Christopher Jenssen, The Bretagne No5.

Oslo-baserte Galleri Riis, som er blant de deltakende galleriene på den skandinaviske kunstmessen MARKET som åpner i Stockholm til helgen, melder at de planlegger å åpne en egen Stockholmsfilial i mai 2011.

Galleri Riis vil disponere lokaler på 150 kvm i Konstakademiens bygning på Fredsgatan sentralt på Norrmalm. I følge pressemeldingen ønsker Galleri Riis med denne filialen å etablere en plattform i det svenske markedet for de kunstnerne galleriet i dag representerer, samt åpne for en dypere dialog med den svenske kunstscenen generelt.

Galleri Riis, som siden 1984 har vært ledet av Espen Ryvarden, ble grunnlagt i Trondheim i 1972 av Inger og Andreas L. Riis og flyttet til Oslo i 1980. Galleriet deltar på MARKET for 6. gang og vil i år vise nyere arbeider av Olav Christopher Jenssen.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!