OSL Contemporary, Oslo
Nyhet 02.09.11

Galleri MGM blir OSL contemporary

I sommer forlot Marina Gerner-Mathisen Galleri MGM i Haxthausens gate 3 i Oslo, for å drive den kommende Oslo-filialen av Berlin-galleriet Gerhardsen Gerner. Nå har MGM, som videreføres av Gerner-Mathisens partnere Emilie Magnus og Belinda Kielland, byttet navn til OSL contemporary.

Emilie Magnus forteller at det i første omgang dreier seg nettopp om en navneendring. De fortsetter i de samme lokalene, med de fleste kunstnerne fra MGM. I følge de nylanserte nettsidene er galleriets kunstnere nå A K Dolven, Dag Erik Elgin, Dolk, Issa Salliander, Julian Opie, Kristian Skylstad, Leonard Rickhard, Martin Skauen, Per Barclay, Sofie Berntsen, Tom Sandberg, Vanessa Baird, Vibeke Barbel Slyngstad og Vibeke Tandberg.

– Profilen vil komme til å være nokså sammenfallende med de siste ti årene, ettersom vi fortsetter med så mange av de samme kunstnerne. Men vi ønsker etter hvert å bygge opp en internasjonal profil. De fleste av våre kunstnere arbeider internasjonalt, så det er naturlig for oss å prøve å få utenlandske kunstnere til galleriet, noe vi også til en viss grad gjorde med MGM. Nå skal vi få på plass den første utstillingen, gatekunstneren Dolks første separatutstilling, som åpner 8. september, og så skal vi jobbe videre med planlegging av utstillingsprogrammet, sier Emilie Magnus til Kunstkritikk.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!