Frode Markhus, Fast Times at Knekt High og Kristina Skylstad, No Nice (cause right now there´s a steel knife in my windpipe).Galleri Knekt, Oslo
6. august 2010
Nyhet 06.08.10

Fra Bastard til Knekt

Galleri Knekt er et nytt visningssted som åpnet i de gamle lokalene til Galleri Bastard tidligere i sommer, da med utstillingen High and higher, som viste arbeider av Christian Tony Norum, Yngve Benum, Knut Ivar Aaser, Magnus Vatvedt, Sebastian Helling, Arild Tveito & Mickael Marman.

Frode Markhus, Fast Times at Knekt High, flyer.

Siden har Galleri Knekt også rukket å vise en utstilling med Leander Djønne, og presenterer i kveld sin tredje utstilling, en dobbeltutstilling: Frode Markhus viser Fast Times at Knekt High, mens Kristian/Kristina Skylstad viser No Nice (cause right now there´s a steel knife in my windpipe).

Mickael Marman, som er 26 år og kunstforskolestudent, driver galleriet sammen med en venn, Christian Cappelen Ward. Marman sier til Kunstkritikk at han ser Galleri Knekt som en arvtager til Bastard, men at de kommer til å tilføye nye elementer innenfor dagens kunstbilde til galleriet.

– For øvrig vil jeg også at galleriet skal ta del i sosialpolitiske aktiviteter og være med på å sette dette mer på dagsordenen. Ikke nødvendigvis kun i globalt perspektiv, men også ting som opptar Osloborgere, sier Marman.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!