Nyhet 31.05.11

Følg Kunstkritikk fra Venezia

Venezia-biennalen 1964: Roy Lichtenstein. Foto: labiennale.org.

Årets Venezia-biennale er omfattet med varierende grad av forventninger: Er Bice Curigers utstilling ILLUMInations noe mer enn en hvilkensomhelst samtidskunstmønstring? Kan Office for Contemporary Art Norway skape et unikt politisk rom med sin foredragsrekke «The State of Things»? Vil FOS’ performance-pram Osloo bli en suksess?

For å svare på disse spørsmålene og holde leserne oppdatert under åpningsdagene har Kunstkritikk fire kritikere i Venezia: Erlend Hammer skal dekke pressekonferansen onsdag, Geir Haraldseth følger med på det sosiale livet i kanalbyen (publiseres fredag) og Pernille Albrethsen og Jon-Ove Steihaug følger opp i begynnelsen av neste uke med mer inngående analyser av den internasjonale utstillingen (Albrethsen) og de nasjonale presentasjonene (Steihaug).

Kunstkritikk benytter Veneziabiennalen til å markere den nye, nordiske utgaven og håper mange lesere både i og utenfor Skandinavia vil bruke nettsiden til å følge med på det som skjer i Venezia.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!