Erik Steen Gallery, Oslo
Nyhet 08.05.06

Erik Steen starter nytt galleri

Fem uker etter at Galleri Wang innstilte sin virksomhet på Tullinløkka, åpner Erik Steen nytt galleri.

Fem uker etter at Galleri Wang innstilte sin virksomhet på Tullinløkka, åpner Erik Steen nytt galleri i Thune Næringspark i nærheten av Skøyen. Erik Steen Gallery vil etter navnet å dømme satse internasjonalt, og i følge en melding fra galleriet vil de arbeide både med norske internasjonale kunstnere. Åpningsutstillingen som starter på torsdag, består av arbeider av kunstnere galleriet har jobbet med tidligere: Ernst Billgren, Harald Fenn, Tor Magnus Lundeby, Kjell Nupen, Kjell Erik Killi Olsen og Snorre Ytterstad.

Erik Steen Gallery ligger i Drammensveien 130 / C13.
http://www.eriksteen.no

 1. Innlegg fra A. Cravan

  OK

 2. Innlegg fra snuppa

  Nei, kutt kjønnspolitikken. For å være banebrytende macho holder det ikke bare å være menn; de må jo lage noe banebrytende macho også.

 3. Innlegg fra A. Cravan

  Snuppa tipper nok at Killi Olsen ødelegger den heterofile idyllen når han setter i gang med rosa skjorte og klyping i rompa. Men det betyr ikke at Gallery Erik Steen ikke er banebrytende macho. Tvert imot, Gallery Erik Steen er banebrytende macho fordi han lager en ekte mandig allianse på tvers av seksuell identitet: Respect!

 4. Innlegg fra snuppa

  dessuten er det ikke banebrytende macho selv om det bare er menn. det skal vel mere til enn det vel, Cravan! ;)

 5. Innlegg fra snuppa

  kvinnefronten har vel aldri brydd seg om kunst-

 6. Innlegg fra A. Cravan

  Hvorfor regner du med det?! Gallery Erik Steen er banebrytende macho, en skikkelig ølrap i trynet på Kvinnefronten.

 7. Innlegg fra selma

  regner da med at neste utstilling viser kun kvinnelige kunstnere.

 8. Innlegg fra full og glad

  det var iallefall en fantastisk åpning med masse vin til alle, kan ikke klandre galleriet de skal jo tjene penger og dessuten har de tatt med seg kunstnere fra good old Wang videre, tror galleristen Steen kan gjøre noe bra ut av det hele, gi ham some slack!!!!

 9. Innlegg fra A. Cravan

  Ingen skal hvertfall påstå at Gallery Erik Steen ikke har baller!!!

 10. Innlegg fra AMH

  Kjønnskvotering er pes da.

  Jeg tviler på at det er “et klart statement” på noen som helst nevneverdig måte.

 11. Innlegg fra Fugl

  Men, tror du virkelig det er et statement?

 12. Innlegg fra NN

  100% menn på en lanserings-utstilling er faktisk uvanlig nå, fra en seriøs aktør. Det er unektelig kontroversielt, og unektelig et klart statement fra galleriets side.

 13. Innlegg fra A. Cravan

  Navnet vil skape litt problemer for det androgyne Galleri Steen. Galleri Erik Steen vil markere seg som DET galleriet for mannekunst i Norge.

 14. Innlegg fra Olav Postmyr

  Tror navnet vil bringe problemer pga slektskapet med et annet Galleri Steen i Oslo, men med så mange gode kunstnere er det bare å ønske lykke til.
  Galleriet har alle muligheter for suksess.

 15. Innlegg fra A. Cravan

  Endelig et galleri som vil profilere seg med middelaldrende, mannlige kunstnere.

 16. Innlegg fra selma

  En real maskulin utstilling med andre ord.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!