Nyhet 15.05.06

Egg, ikke omelett

Uaktuelt å bruke modellen fra Oslo sier Anniken Thue, påtroppende direktør ved det nye Museet for musikk og visuell kunst i Bergen.

Det er uaktuelt å bruke modellen fra Oslo, sier påtroppende direktør ved det nye Museet for musikk og visuell kunst i Bergen, Anniken Thue i et intervju med Bergens Tidende på fredag. Her gjentar hun styreformann Victor Normans tidligere uttalelse om at fusjonen ikke skal tres nedover hodene på uvillige, selvstendige institusjoner: «Jeg liker eggeplommer. De er vakre, og de skal være hele. Men kan vi gjøre noe sammen, kan det blir enda bedre.»
http://www.bt.no/kultur/article268501.ece

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!