Carsten Höller

Stockholm
Nyhet 11.02.13

Ny utställningsplats i Stockholm

Carsten Höller, {ITALIC}Double Slide{ENDITALIC}, Museet för samtidskonst, Zagreb, 2011.

Carsten Höller, Double Slide, Museet för samtidskonst, Zagreb, 2011.

Under våren 2013 öppnar Carsten Höller, i samarbete med curatorn Stefanie Hessler, en utställningsplats i Stockholm. De bestämde sig för att starta projektet, som kommer att äga rum i Höllers ateljé, därför att det saknas konstnärsdrivna projektrum med en internationell och experimentell inriktning i Stockholm. De kan ännu inte avslöja några detaljer om programmet, annat än att de inte kommer att göra utställningar i traditionell bemärkelse.

Stefanie Hessler driver sedan 2011 smallworldsproject, en onlinepublikation och internationell utställningsserie. Hon har också arbetat på Galleri Nordenhake i Stockholm. Carsten Höller har tidigare ställt ut i Turbinhallen på Tate Modern och representeras av Gagosian, osv.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!