Bergen Kunsthall
Nyhet 07.03.13

Attraktiv direktørstilling

Bergen Kunsthall.

Bergen Kunsthall.

I november ble det klart at Bergen Kunsthalls direktør gjennom nesten ti år, Solveig Øvstebø, takker av for å bli direktør ved The Renaissance Society i Chicago. Øvstebø har bygget opp Bergen Kunsthall til å bli en produserende kunsthall på et internasjonalt nivå.

Dette er åpenbart blitt lagt merke til, ikke minst i utlandet. Da søknadsfristen for direktørstillingen gikk ut på mandag hadde kunsthallen fått hele 79 søkere hvorav kun seks norske. Stein-Inge Århus, konstituert daglig leder ved Bergen Kunsthall, forteller til Kunstkritikk at de planlegger å starte med intervjuer fra rundt 20. mars. Han ser for seg at de har et navn klart i løpet av våren.

Solveig Øvstebø står i stillingen ut mai.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!