Fine Arts Project Space, Oslo
Nyhet 27.01.11

Åpner midlertidig visningsrom

Kunstakademiet i Oslo åpner i morgen Malmøgata Fine Arts Project Space (MFAPS); nye eksterne utstillingslokaler og prosjektrom i Malmøgata 5. De 500 kvadratmeter store lokalene er satt i stand og gjort til visningsrom på et studentbasert initiativ, dette på grunnlag av manglende egnede visningsrom innenfor Kunsthøgskolen i Oslo. Lokalene er ment å være et midlertidig tiltak inntil skolens egne, interne lokaler er avklart.

Til åpningsutstillingen The Educational Art Show, som vises denne helgen, er hele akademiets studentmasse og fagstab invitert til å delta. Utstillingen representerer i følge pressemeldingen fra MFAPS et forsøk på å begynne en reevaluering av Kunstakademiets posisjon etter den mye omtalte flyttingen til nye lokaler i Seilduksfabrikken.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!