Kunsthall Oslo, Oslo
Nyhet 18.08.10

Åpner før åpningen

Kunsthall Oslo melder at de kommer til å åpne offisielt med utstillingen «I Must Say That At First It Was Difficult Work» 17. september. Men allerede førstkommende fredag, mens galleriet fortsatt er inne i den siste byggefasen, inviterer de til før-åpning under overskriften «Kunsthall Oslo under arbeid».

Terje Nicolaisen, Museo De Pasatiempo.

Under før-åpningen 20.august kl. 20 vil Kunsthall Oslo feire innvielsen av en forstørret utgave av den Oslo-baserte kunstneren Terje Nicolaisens verk Museo de Pasatiempo (2001). Museo de Pasatiempo var opprinnelig en multippel, et bordspill der spilleren kunne gå inn i rollen som museumskurator. Den forstørrede utgaven – 1600% av originalen – vil i fremtiden fungere som del av Kunsthall Oslos utstillingsarkitektur. Museo de Pasatiempo (Forstørret utgave) er bygget av Daniel Mabin og Dylan Brockie.

Kunsthall Oslo, med kuratorene Will Bradley og Per Gunnar Eeg-Tverbakk i spissen, ligger i Oslos nye bydel Bjørvika, langs sjøsiden av spor 19 på Oslo Sentralstasjon (Oslo S).

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!